Saknar


Fattar inte vad svårt det är att vara utan dig ibland.. Men sån är ju kärleken. Älskar dig!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

I'm in love

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

INLÄGG 200!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Samma sak varje gång.

Hon bara älskar att ligga i banankartonger. Haha. Fundrerar på om man ska ha en kartong framme hela tiden i lägenheten. Men det är ju så fult!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ahhh!

Hatar hatar hatar att gå till tandläkaren! Även fast det bara är en vanlig undersökning så vet man aldrig vad de hittar på! och på min lediga dag o allt. Nu måste jag gå tvärs över Flen för en skitsak. (men jag är tecksam för att det fortfarande är gratis för mig)!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ledig från skolan

Lärarana har planeringsdag på skolan så idag är alla elever lediga! Så grymt skönt. Då har jag mer tid att spendera med älskling. Men å andra sidan åker han hem idag också.. Han som precis kom hem från Jönsköing ju. Men det är bara att bita ihop och vänta på att Fredag är här igen. För tillfället ligger älskling bredvid mig och sover, vill väcka honom men det känns taskigt mot honom med tanke på att han inte sovit så mycket.
älskar dig mest och lite till..♥

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens citat

Permalink Dagens citat Kommentarer (0) Trackbacks ()

purple

till lägenheten. love

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Efter 6 timmars bakning..

6 timmar låter mycket, jag vet. Men det tar tid när man diskar mellanåt, lyssnar på jullåtar och förösker få upp julstämingen och har allmänt trevligt!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dags att börja dokumentera lite!


Inte exakt som en dagbok, bara skriva lite om vad som händer i mitt liv så jag inte glömmer bort allt sen. Jag vet vad jag ska börja skriva om allafall, tihi!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

- Hopped up out the bed Turned my swag on

Permalink Dagens låt <3 Kommentarer (0) Trackbacks ()

- Hello

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

BABY AND ME

Tänkte faktiskt inte lägga upp de här bilderna än, ville vänta på att jag skulle förstora upp allafall ena bilden och placera den ovanför min och J säng i nya lgh. Men jag kunde inte hålla mig! Vad tycker ni? Jag kommer troligen förstora upp pussbilden på oss, men vad tycker ni?

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

Dumle Gingerbread

Skriver i väntan på att pappa ska komma hem från jobbet. Vi ska vidare direkt till Flens Bostad. (!!) Tittar på TopModel nu, gamla avsnitt dock men det är fortfarande lika bra! Det var nyss reklam på tvn och då visa de dem nya dumlegodiset med smak av pepparkaka, gissa vad sugen man blev. Ska nog köpa de tills på lördag när det blir julbak.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens citat

Permalink Dagens citat Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag.

Har typ skit bråttom nu så jag skriver lite slarvigt fort sådär. Har precis slängt i mig frukost, sitter fortfarnade i pyjamas, hihi. Måste typ hinna sminka mig, packa lite och ta på mig riktigt kläder och den springa till jobbet på ungefär.. 15-20 min. Så ni förstår. Hehe. Det var faktiskt en sak jag skulle skriva som jag bara ville att ni skulle veta, och det är att IDAG skriver vi på papper för lägenheten! Så idag kommer allt bli klart. Väntar bara påb att få nyckeln så vi kan börja flytta in sakerna! Yeeey, lycklig så det bara skriker om det! Puss och hej.


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Julkänsla på gång

Sa nyss hej då till älskling som skulle åka hem. Vanligtvis skulle vi ha träffats på Fredag igen, men imorgon åker han på Dreamhack i 4 dagar. Buhu, måste vänta ända tills Måndag! Men men.. jag har ändå lite annat att sysselsätta mig med under tiden. Som att börja packa lite, rensa och slänga saker som jag inte ska ha kvar. Inhandla lite hygienartiklar till toa och kök i nya lgh också. Så man slipper tänka på det sen och bara fokusera på all rolig inredning!

På Lördag blir det bakning för fulla muggar. Min kusin Louise fråga mig ifall jag ville komma hem till henne och julbaka, och hur mysigt låter inte det? Så ni får jättegärna komma med tips och förslag på saker vi kan baka, helst inte så jättekomplicerat. Annars kan ni kommentera fritt!
Håller ni inte med om att det skulle passa perfetkt med snö på första advent?


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jätteglad!!

Kommer ni ihåg för ett tag sen när jag skrev ett inlägg om något som var "hemligstämplat"? Nu kan och vill jag äntligen skriva vad det handlar om.. Jag och min kille ska inom ca en månad flytta ihop med varann! Och då menar jag inte hos någon av varandra, utan vi har hittat en billig lägenhet här i Flen. Det tog bara 3-4 veckor för oss att stå i kö, i fredags fick vi beskedet att vi fått den vi ville ha. En jätte mysig etta som är precis lagom stor för mig och älskling som en första lägenhet. Så fort vi fått nyckeln till lägenheten kommer ni få se bilder hur det kommer utvecklas från en tom lägenhet till min och Jockes hem!

psst.. knappt någon vet om detta, för jag ville vänta tills vi fått lov att titta på lägenheten först, som vi gjorde igår!!

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Fototävling

Rösta gärna på Nicklas bidrag till tävlingen "Fånga känslan". Klicka på tävlingsbilden för att kunna rösta!
Vissa kanske måste leta upp bilden men det tar bara en sek!
(psst! de som röstar på bilden kan jag börja följa på bloglovin.. Skriv bara att ni röstat!)


Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Filmtime!

Ska titta på film nu med Nicklas. Hade tänkt titta på Insidious. Får se hur länge jag vågar titta utan att hålla för ögonen..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Myskväll

Om en stund ska jag lyfta rumpan från soffan för att packa lite. Ska nämligen till min kusin Louise för att spendera natten där. Hon och hennes sambo David har precis flyttat till hus från lägenhet så det ska bli roligt! Lite lite läskigt kan jag erkänna att det kommer bli för det är inte ett så nytt hus. Men vi ska mötas upp vid ica innan, tänkte handla lite att käka på under filmerna vi ska se! :)

Tänkte passa på att skriva att ni gärna kan få kika in på Louises blogg. Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Nya skorna!


Supersköna och söta vinterskor för 800 kr, Bagheera.
Dessa ska jag ha på jobbet när jag är ute med barnen i det snorkalla vädret! ;)

Permalink Shopping Kommentarer (0) Trackbacks ()

111116

Jaha. Då var första jobbardagen avklarad för den här veckan. Men det var inte så roligt idag kan jag erkänna.. jag hade ingen som helst tid att umgås med barnen idag. Jättesynd! Behöver inte skriva precis varför. Men det har med skolan och göra allafall. Man har ju saker man måste göra på praktiken som involverar skolan. Imorgon ska jag dock bara tänka på barnen! Och på tal om jobbet så ska jag snart till stan för att titta efter ett par skor som jag kan använda när vi är utomhus. Hade fått lite tips av en som jag jobbar med.
Annars idag så ska jag och Yamsine se Breaking Dawn. Som jag säkert skrivit tidigare, hehe. Jag lovar att uppdatera ikväll hur det var. Även om jag redan vet det!! ♥
UPDATE! Filmen var bäääst! Vissa delar i filmen kunde man t.o.m bli lite skrämd. Ni bör verkligen kolla på den! Även om ni inte är Twilight-fan.

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()

Ny omgång!

VIKTIGT! När ni kommenterar att ni är med och tävlar måste ni också skriva att ni följer mig på bloglovin. Vilket ni måste göra för att kunna vara med och tävla!

Permalink Veckans blogg Kommentarer (8) Trackbacks ()

Veckans blogg 16/11

Vinnaren av veckans blogg gick till den här söta tjejen! För att komma till hennes blogg fyllda med fina bilder och och roliga inlägg klickar ni bara på bilden! ♥


Permalink Veckans blogg Kommentarer (1) Trackbacks ()

A boy called "It"

En verklighetsbaserad och riktigt gripande, hemst sorglig och bra bok. Jag har läst den tidigare en gång på svenska men nu skulle vi få som uppgift att läsa en bok på engelskan av en engelsk författare. Denna bok kom upp som förslag och det var en självklarhet för mig att välja den! Det är absolut ingen bok som man glömmer bort sekunden efter man läst ut den. Nej, den här boken komma alltid vara i mina tankar. Jag orkar knappt skriva om vad boken handlar om så jag kopierar en färdig bokrecension om den. (lite kort)


Handlar om ett barns kamp för att överleva mot alla odds. 
När Dave Pelzer vid tolv års ålder omhändertogs av myndigheterna uppdagades en skakande historia. Sedan fyra års ålder hade han vanvårdats och systematiskt misshandlats av sin psykiskt sjuka mor. Dave isolerades successivt från sin pappa och sina bröder. Han behandlades sämre än en hund och många gånger önskade han att han skulle få dö.
Ur boken: Hon sa att hon hade läst i en tidning om en Mor som hade tvingat sitt barn att lägga sig på spisen. 
Jag kände hur knäna bara vek sig på mig, medans hon drog på den stora lågan som skimrade i blått. Hon bad mej ta av mej alla kläder men jag vägrade... då tog hon min hand å jag kände värmen å började känna doften av brända hårstrån.




Läs också uppföljarna The lost boy och A man named Dave.
Det är han som har utsatts för allt som är författaren själv. Därmed är det mer pålitlig, detaljerad och.. hemsk.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Tisdag kväll

Sitter i sängen med datorn i knät och väntar på att klockan kan bli 9 snart så DH börjar. Har precis haft besök av Yasmine. Snackat massa och reserverat biljetter till filmen vi ska se imorgon, som vi har längtat efter i ett år nu! Finally, Breaking Dawn♥. Klockan 18:30 ska vi hämta ut biljetterna. Därefter har vi 30 min på oss att dra till ica och köpa lite gott till filmen. Är riktigt ivrig nu kan jag säga. Platserna är inte så illa de häller. Högst upp precis i mitten.



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vinn laptopfodral

Jag är med och tävlar om ett valfritt laptopfodral hos Alexandra. Hon lottar ut 3 st laptopfodral och 2 presentkort på 50 kr!! För att komma till själva tävlingen klickar ni häääär♥.


Permalink Tävlingar Kommentarer (1) Trackbacks ()

Grapefrukt♥





Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tävlar om en valfri produkt

Jag är med och tävlar om en valfri produkt hos Amanda i samarbete med Gniztra.com. Man får själv välja vilken produkt som helst man vill vinna under nagelkategorin. Jag valde denna produkt. OPI Avo juice Handkräm"Cran & Berry". Tävlingen hittar ni häääär♥.


Permalink Tävlingar Kommentarer (2) Trackbacks ()

Frissan!

Äntligen! Nu har man äntligen klippt sig. Det var ett tag sen och nu kände jag att något måste göras.

Känns superfräscht och lätt utan allt slitet :)

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Birthday!

När jag fyllde önskade jag mig mest pengar, så fick mest pengar men sen så fick jag också några små grejer som alltid behövs tycker jag som tillexempel:


Jag tycker att NIVEA har den bästa sminkborttagningsmedlet! Jag köper alltid den. Men inte just den som är på bilden men den här är säkert lika bra!

Doftljus från lillebror♥

Men jag måste erkänna att jag fick sötaste kortet från lillasyrran ;)♥

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

111114

Jag måste verkligen bli bättre på att uppdatera! Men tur att Emma är så duktig på det! ♥
I fredags så firade vi min födelsedag hemma, men jag fyllde på lördagen men pappa var inte hemma då, så vi tog det på fredagen. Det var jättemysigt och jag fick jättefina presenter. När jag kommer hem så kanske jag lägger in en bild. I lördags så var jag ute med Vicky och åt på Snabbt&Gott. Egentligen så skulle vi käka på den nya kina-resturangen som öppnat här. Men vi hann inte. Är det föreseten någon som ätit där? Är det gott ?
I söndags var jag på Tuna Park och köpte behövliga grejer! (bilder kommer kanske när jag är hemma)

Justnu; hål till 14:10

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()

Dagens fråga

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tävlar om en iPhone 4

Jag är med och tävlar om en iPhone 4 på facebook!
För att delta i tävlingen måste du:
~ Gilla deras sida
~ Dela deras bild i din logg
~ Kommentera BILDEN att du gillat och delat den

För med information eller för att delta i tävlingen klickar ni hääär♥.

 

Permalink Tävlingar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Monday morning

Godmorgon underbara läsare! Dags för en ny vecka. Vissa av er kanske ska jobba, andra ska till skolan, som mig. Ska bli kul. Ja, ni hörde rätt ;) Man längatar faktiskt mer till skolan när man inte är där 5 dagar i veckan som alla andra är. Jag jobbar ons-tos och varannan fre för er som har missat det. Kan inte lova att det blir mycket upptadering idag. Har lite att fixa hemma, plugg och så ska jag ha utvecklingssamtal.. Inte lika kul.. Wish me luck!

Det lär dock bli lite inlägg under håltimmen. Tänkte börja med en ny kategori. Ni kan ju börja gissa vad. Den som gissar först och rätt får en länkning!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Time for some lunch


En slice oxfilépizza med béarnais-sås!


Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()

Plutten i sin björnoverall

Rickard ska ut på promenad med pappa


Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Tävlar om en Onepiece!

Jag är med och tävlar om en valfri OnePiece hos Flavoured i samarbete med onepiece.com. Var med du också! 2 vinnare kommer att dras!


Permalink Tävlingar Kommentarer (7) Trackbacks ()

Var med och rösta!

Min vän och min killes brorsa Nicklas är med i en tävling som heter Världens bästa plats. Var snälla med och rösta på hans bild. Den är sjukt fin och han förtjänar att vinna! Världens bästa plats.


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fars Dag

Eftersom min pappa älskar lakrits så kan jag inte komma på en bättre idé än att köpa en fet påse med lakrits till honom. Det kommer nog ge honom ett gott leende. Vad ska ni ge er pappa i Fars Dag present?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

06:41

Yes! Det stämmer. Det är söndag och klockan är 06:41 när jag skriver det här. Är uppe med tuppen idag kan man säga! Det är rätt så tråkigt när man vaknar så tidigt. Dagarna är jättelånga och det är helt ensamt när alla andra sover. Men älskling ligger brevid mig, så det är inte så farligt. Lite mysigt, då kan jag pussa lite på honom ♥


Nu har jag faktiskt en fråga att ställa till er läsare. Finns det någon sötis där ute som skulle vilja hjälpa mig lite med smådetaljer till min design/blogg.

Som bilden:
Byta text där pilarna visar.


Och så vill jag gärna ha ©, alltså inget högerklickande! Och den sista grejen är kategorierna på sidan. Att de hade en lite snyggare och passande textstil.

Om det är någon som är intesserad av att hjälpa mig så kommentera detta inlägg. Du behöver inte kunna ändra på allt som jag ville ha, det räcker med det du kan! Den som hjälper mig får självklart en länkning till sin blogg som tack för hjälpen.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hahaha

Lämnade min webcam uppe någon minut bara, sen när jag kom tillbaka så var denna bild tagen.
Söt kille jag har ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Färdigstädat!


Är jag bäst eller är jag bäst? ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()

Dags för lite nytta !

Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks ()

Rio och Poppers Pingviner


Somnade under båda filmerna när jag sett hälfen ungefär. Inte för att de var dåliga utan för att jag var sjukt trött. Det jag hann se var awsome. Båda filmerna får..  ♥♥♥♥/5

Permalink Filmrecensioner Kommentarer (7) Trackbacks ()

10 sanningar

Det slog mig att jag har inte skrivit så jättemycket om mig själv här i bloggen. Tänkte att jag kunde ta lite i taget, inlägg för inlägg, att skriva om mig själv. Det är trotsallt en allmän dagbok jag skriver och det är meningen att ni ska lära känna mig. Dock så finns det gränser för vad jag skriver. Idag börjar jag med 10 sanningar.


1. Jag inbillar alltid mig själv att jag inte är ensam när jag ska sova.
2. Ibland kan jag inte somna om inte radion är på. MixMegapol är favoriten.
3. Tycker att det är 100x så roligare är fota med engånskameror än digital/system -kameror.Då vet man inte hur bilderna blir förens man framkallar dom. Spännande!
4. Älskar Disneyfilmer! Finns inget mysigare än att sitta insvept i en filt och titta på Lejonlungen, Tarzan och Ringaren i Notredam.
5. Jag har enorma humörsvägningar! Ni vill inte veta..
6. Det är är min 3-4 blogg. Har alltid tröttnat innan men nu känner jag ett mycket stort intresse!
7. Jag är såååå klantig. Inte att jag ramlar och slår mig hela tiden utan att jag tappar bort saker hela tiden! Nycklar, plånböcker och massa annat viktigt. Jag är verkligen jätteklantig
8. Jag älskar all sorts musik som finns. Pröva mig. Finns alltid en låt i varja genre jag gillar. Från opera till hardcoer. Hehe.
9. Jag bor i en liten skitort som kallas Flen. Många här hatar det men jag älskar det. Allt finns här för mig, vänner, familj och trygghet.
10. Jag är stolt kristen!

Permalink Emma Kommentarer (1) Trackbacks ()

Nytt!


Permalink Veckans blogg Kommentarer (23) Trackbacks ()

Do you remember?

Den lilla flickan som blev känd för sin urgulliga röst och hennes söta leende? Visar 2 videos på henne. Från den lille oskyldiga flickan till en tjej med otrolig utvecklad röst. Man kan inget annat än att älska henne!

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

GRATTIS <3

Grattis till bästa vän Yasmine! Ha en toppen dag och kom ihåg att jag älskar dig :*


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Filmkväll

Fredagsmys och filmkväll med broder! På kvällens lista kommer det stå Shrek, Rio o Poppers Pingviner + massa godis och annat gott. Trevlig fredag fina läsare!


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

You make me feel alive ♥

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Suger

Det är helg och har jag inte ett skit att göra. Kan inte åka till min kille och Yasmine är hemma med sin familj idag eftersom hon fyller år imorgon. Det suger..

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

11/11 -11, 11:11

Helt otroligt egentligen. Idag är det den 11 november 2011. Alltså 11/11 - 11, och klockan är 11:11. Bara ettor! Aldrig mer kommer dt vara så. Likadana siffror. Coolt enligt mig.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

The L word

Man kan älska flera killar. Både samtidigt och olika tillfällen i livet. Det är lätt att man säger och skriver samma saker till en kille som är tillsammans med och sen nästa kille man är tillsammans med. Som, Jag kommer alltid älska dig, Du är det bästa som har hänt mig o.s.v. Och jag tycker det är okej. Man kan inte rå för hur man känner just då. Om man älskar någon så är det lätt att man säger såna saker. En x kille till mig tog åt sig lite när han hade sett vad jag skrivit till/om min dåvarande kille. Jag visste inte riktigt vad jag skulle svara på det. Men nu har jag förstått att, det är så det funkar. Man säger bara vad man känner från sitt hjärta. Det är inte så att det jag sagt till de jag varit med förut inte betydde något. Jag har bara hittat en annan person som jag känner samma sak för. Inget fel med det. Men jag har lärt mig att tänka på vad jag tänker. Inte bara rabbla upp massa saker bara för att jag känner så mycket kärlek. Det viktigaste är att man båda älskar varandra och vet om det.

Appropå kärlek.. Idag är det 7 månader tillsammans med min Joakim. Och jag älskar honom över hela mitt hjärta.


Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

School

Just nu sitter jag på so-lektionen och gör inte så mycket.
 Efter skolan ska jag hem och sedan dra till Emma och se fiilm!
Helg i morgon. Det behövs♥


Blenda & Jag på lektionen♥

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

7 månader ♥



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

The City

Lägger mig i sängen och tittar på The City tills jag somnar,♥

Godnatt mina fina.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Smärta

Jag är inte säker man jag tror att jag är allergisk mot nickel. Jag kan ta på mig ett par örhängen på morgonen sen efter några timmar måste jag ta ut dom i panik för att det gör så ont. Tror ni att det kan bero på allergi? Skriv gärna om ni vet eller om ni känner likadant. Tack!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Schh..

Har en liten sak på gång som jag inte vill skriva om än. Inget är helt säkert. Men när det är de så får ni självklart veta vad. Tills dess...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Candy Canes

Julkänslan tillkom direkt när jag köpte polkagris stängerna! Åhh vad jag längtar efter julen nu. Inte långt kvar till första advent :D


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Rubrik

Så.. nu sitter man nersjunken i soffan efter dagens arbetspass. Lite trött är jag, men det beror nog på att det var ett tag sen jag jobba. Det var kul att komma tillbaka! Nu sitter jag allafall och väntar på att min kära vän Yasmine ska sluta skolan. Efter det ska vi mötas uåå på stan och ta en fika. Länge sen vi träffades, mycket att ta igen! Så länge medans jag väntar så tittar jag på One Tree Hill. Love it!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Drar till jobbet nu!

Fotografering på dagis idag. Mysig höstoutfit. Jeans, svart spetslinne och grå kofta och grå stickad mössa.


Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Yeey

Det är Tisdag. Klockan är 21.00. Vet ni vad det betyder??


Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Från Lager 157


Mössan och vantarna kostade 100 kr tillsammans
Linnerna kostade 100 kr tillsammans
Jeansen kostade 150 kr


Permalink Shopping Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lager 157

In och ut på mindre än en timme. Kom hem med ett par jeans, 3 basic-linnen, vantar och en mössa, och allt det för bara 350 kr. Ganska skapligt tycker jag! Bilderna lägger jag ut senare ikväll eller imorgon.

Hur är det annars med mina fins bloggläsare? Måste bara säga att jag är så glad över att det är andra utomstående som har besökt min blogg och börjat kommentera med! Det ger verkligen drivkraft måste jag säga. Ni skulle vara jättegulliga om ni kunnde kommentera detta inlägg med tips och ideér om vad jag/yasmine kan skriva om. Eller om vi är lite dåliga på nåt speciellt. Ni kan självklart vara anonyma! Tacksam för svar! ♥

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Mr. Know it all

Permalink Dagens låt <3 Kommentarer (1) Trackbacks ()

Doktorn.

Imorse så var jag hos doktorn för att ännu en gång undersöka vad som är fel med min rygg/nacke/huvud. Men dom säger nästan som alltid, att man måste gå till en sjukgymnast. Men denna gång sa dom också att jag måste gå och göra e synundersökning för jag kan ha huvudverk för synen. Men på fredag har jag bokat tid så då får man hoppas att det inte är något allvarligt!

Blodprov i armvecket. skönt!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Tisdag

Hej mina fina bloggläsare! Hade ni det lika svårt att ta er upp som mig imorse? Satte alarmet på ringning klockan sex men kunde inte ta mig upp förrens sju.. Dels för att jag va sjukt trött och dels för att älskling låg brevid. Och så börjar man bli sjuk också. Har matte just nu och kan inte koncentrera mig för fem öre.. Inte kul. Blir nog bara att vara hemma idag och kurera om mig själv. Det blir nog många inlägg för er idag. Tur för er!


Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

111107

Gick nyss en riktig långpromenad, behövligt ibland och bara rensa tankarna!


En bild från Gotland i sommras♥

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

My wants from Ikea

If I had the money..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Chilli'n on the sofa

Älskar dom stunderna vi har tillsammans där vi bara kan ha tråkigt utan att säga ett ord till varandra men fortfarande älska det♥

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Melissa Petrini


Besök gärna min vän och klasskompis Melissa Petrinis blogg! Hon skriver bl.a. om sitt liv, hennes nära och kära och hennes intressen. Hon är en frammåt och glad tjej som jag gillar skarpt! Ni kommer inte ångra er om ni kikar in ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snabbt & Gott

Efter skolan så gick jag och älskling till snabben och käkade. Jag tog enkababtallrik och J tog en 150 grammare. Lagom mätt man blev. Både jag och han var så mätta och kissnödiga när vi skulle hem så det var jättejobbigt att gå. Haha. Nu sitter vi allafall i soffan och tar det lungt bara. Passar på att blogga lite nu när jag har tid och ork. Ska dammsuga om en stund sen ska jag och älskling dra ut och träffa lite vänner. Ikväll blir det att titta på någon film och mysa med J. Sista natten tillsammans sen åker han hem. Usch..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

IG

Åh! Fick nyss reda på att jag fick IG på naturvetenskapsprovet.. Jag vara bara en ynka poäng ifrån godkänt. Jag pluggade inte riktigt kan jag erkänna men jag hade antecknat en hel del och läste igenom det några gånger innan. Tråkigt faktiskt.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jag är med och tävlar

Jag är med och tävlar om en rosa laptop på Amandas blogg. Delta du med! ♥

Permalink Tävlingar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kan Dee's drawing

Kan Dee gör lika underbara kläder som hon göra målningar! Nästa gång jag planerar att köpa en tavla ska jag utan tvekan köpa från henne!


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

- What are words If you really don't mean them When you say them


För er som sett just den här videon har säkert de flesta förstått vad låten verkligen handlar om. För er som inte vet måste jag ta och skriva det för låten och budskapet blir 100 gånger så bättre om man vet det. Chris, han som sjunger, sjunger om sin fästmö som var med i en bilolycka. Olyckan förändrade henne väldigt mycket fysiskt. Psykiskt vet jag inte. Men hennes fästman Chris, står fortfarande vid hennes sida, hjälper och stöttar henne. Det beundrar jag så fruktansvärt mycket. Egenligen tycker jag att det är självklart att man står kvar vid den man älskar i alla lägen, oavsett vad. Men tyvärr så finns det människor som inte klarar av pressen eller ännu värre, bara överger för att man inte bryr sig om den personen längre.. 
Men det här, det är true love

Permalink Dagens låt <3 Kommentarer (0) Trackbacks ()

UPPDATERING FRÅN HELGEN

Hej alla fina! Hur har er helg varit? Själv så har jag varit i Södertälje med min älskling och tre vänner till honom och mig. Vi hade en liten lugn dricka och spela kväll bara vi fem. Rökte vattenpipa, spelade öl-spelat (except me) och körde lite bil/hockey spel på playstation! Älskade vår lilla minishopping på Willy's. Tog en kundvagn och bara slängde i massa. Snacks, frukost till dagen efter, en kortlek, dricka och fyllekäk till killarna ;) Med andra ord, det var en helkväll!

Men tyvärr, som vanligt, har jag inga bilder. Måste köpa en bättre kamera... ADIOS!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Stockholm igår!

Orkar inte skriva men här får ni bilder från igår♥









Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

.. <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Godnatt!

♥♥




Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

My wants from KANDEE


Hennes blogg hittar ni här och hennes webshop hittar ni här! Man kan ju alltid passa på att göra sig en önskelista till jul.. hihi


Permalink Shopping Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag!

Förlåt förlåt för att jag inte uppdatert någontnig, men jag har en anledning. Mina släktingar är här från Ungern! Eller släktingar och släktingar, min farmor, farbror och han tjej är här. Dom ska stanna resten av veckan och kom i lördagskväll. Idag har vi inte gjort så mycket förutom att spelat Wii och ätit. Senare blir det säkert att gå en promenad och mysa :) Hoppas alla får en bra eftermiddag/kväll. Jag ska försöka uppdatera mera! ♥





Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

- For every heart you break you pay the price

Ur filmen: Boys don't cry

Permalink Dagens låt <3 Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snälla jag

Känner mig riktigt snäll nu som städer älsklings rum medans han är på jobbet. Han frågade dock igår om jag kunde göra det men jag sa prångt nej! Det ligger sjukt massa sladdar och spelgrejer på golvet och jag hatar sånt! Med brist på annat tar jag ändå itu med skiten! Om inte annat så vet man själv hur det känns att komma hem till ett stökigt rum. Jag blir typ jättedeprimerad..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tuesday morning

Hur kan jag vakna så himla tidigt när det är lov??  Man vill ju kunna sova minst till klockan 11 allafall. Men det kanske beror på att jag sover hemma hos älskling och han inte är hemma?? Låter konstigt I know, men han skulle jobba lite under veckan. Som tur är har jag hans brorsa som sällskap. Kan kanske glo på en rulle. Något bra tips?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()